Energie van Hollandsche bodem

Energie van Hollandsche bodem wil op een eigenzinnige en onafhankelijke wijze bijdragen aan een eerlijke en duurzame samenleving.

Ontwikkelen

Energie van Hollandsche bodem legt zonnedaken en zonneparken aan. Wij ontwikkelen oplossingen voor aanleg van installaties, opslag van energie en beheer. Voor en samen met overheden, instellingen, bedrijven en particulieren. Wij stimuleren participatie in onze projecten, zoals het samen met de buurt opwekken van energie zoals de postcoderoosregeling. Want de beste energie wek je zelf op. Van samen werken aan een duurzame omgeving krijgen wij energie!

Ruimte voor ideeen

Energie van Hollandsche bodem denkt mee met jou over slimme oplossingen om jouw plannen te realiseren. Wij adviseren je graag en natuurlijk kun je bij ons terecht voor de uitvoering van je plannen.

Voor ons is ieder zonne-project een kans voor het duurzaam opwekken van energie én meer. Combinaties met andere duurzame initiatieven bieden talloze mogelijkheden. Zo zijn wij enthousiast over meervoudig ruimtegebruik bij zonneparken. Daarom zetten wij bramen-, bessen- , frambozenstruiken neer als omheining van zonneparken. En laten bijvoorbeeld schapen grazen om het gras kort te houden.

 • project-listing-image

  Schapen als grasmaaier

  In onze zonneparken werken we met lokale schaapherders. De schapen 'maaien' drie tot vier keer per jaar het gras onder en naast de zonnepanelen.

  Meer informatie
 • project-listing-image

  Zon op de Zaak

  Met Zon op de Zaak kan jouw bedrijf verdienen aan de zon. Bijvoorbeeld door panelen op het bedrijfsdak voor eigen energiegebruik. Je kunt het dak van je kantoor of bedrijfshal ook verhuren. Dan neem je zelf de opgewekte stroom af of stelt deze beschikbaar voor buurtbewoners.

  Meer informatie

In het kort

 • De beste energie wek jij zelf op
 • In parken, op daken, op water, oevers en schermen
 • Energie opwekken is energie krijgen

 • EvHb

  De mensen van Energie van Hollandsche bodem hebben jarenlange kennis en ervaring van (zonne)energie, techniek, regels en beleid. Wij willen op een onafhankelijke wijze bijdragen aan een eerlijke en duurzame samenleving. We willen oplossingen bieden en jou laten ervaren dat je eigen stroom opwekken, leuk en eenvoudig is. Waarom nog langer afhankelijk blijven van vervuilende fossiele brandstoffen, die opraken, terwijl de zon ons dagelijks voorziet van 100% schone energie? De beste energie wek je zelf op!