Ik

als dakeigenaar

Haal met jouw bedrijf meer uit het dak van je bedrijf! Beschik jij over een dak vanaf 300 vierkante meter of groter? Dan is ‘Zon op de Zaak’ van Energie van Hollandsche bodem interessant voor jou.

Maak van jouw bedrijfsdak een zonnedak. Dat levert energie én geld op. Iets voor jou? Neem contact met ons op.

 

Vijf keer Zon op de Zaak

Hoe werkt het? Zon op de zaak in 3 stappen!

Ben jij geïnteresseerd in één van onze modellen of mogelijk in een combinatie van bovenstaande mogelijkheden, dan ben je nog slechts 3 stappen verwijdert om zeker te weten of het interessant is voor jouw bedrijf.

Aan de hand van het adres van jouw bedrijf kunnen wij een inschatting maken óf en hoeveel ruimte jouw dak biedt voor de zon. Beschikken wij ook over een gespecificeerde jaarafrekening van jouw elektriciteitsverbruik dan kunnen we een goede inschatting maken of, en in hoeverre een zonne-installatie voor jou interessant is. De quick scan is vrijblijvend en gratis.

De resultaten van de quick scan bespreken we met jou in een persoonlijk gesprek. We geven de mogelijkheden en de voor- en nadelen. Jij bepaalt daarna of je van jouw bedrijfsdak een zonnedak wilt maken en voor welk model je kiest. Investeer je zelf in de zonne-installatie, dan ontvang je van ons een offerte voor turn key levering van de installatie. In alle andere gevallen sluiten we een intentieovereenkomst af. Dat doen wij omdat we in de volgende stappen verschillende onderzoeken gaan uitvoeren, zoals bijvoorbeeld; een bouwkundig onderzoek naar de draagkracht van het dak en een onderzoek naar de kwaliteit van de dakbedekking. De kosten hiervan zijn voor ons. Ook als uit onderzoek blijkt dat het dak toch niet geschikt is.

Als uit de onderzoeken blijkt dat het dak wel geschikt is, dan gaan wij het zonnedak ontwikkelen. Zo verdienen we de gemaakte kosten terug. Dat spreken we in de intentieovereenkomst allemaal af. Wij zorgen vervolgens voor deugdelijke huurovereenkomsten. Uiteraard houden we daarbij zoveel mogelijk rekening met jouw eisen en wensen. Tenslotte installeren we de zonnepanelen en sluiten de installatie aan.

Vragen?

Kijk ook in onze rubriek ‘Veel Gestelde Vragen.’ Staat jouw vraag er niet bij?

Stel je vraag

Zon op de zaak in 3 stappen!

  1. 1Quick scan en rendementberekening
  2. 2Overleg, offerte en/of overeenkomst
  3. 3Ontwikkelen
Ik wil een quick scan