Veelgestelde vragen

Kies je categorie:
Kies je thema:
 • Zit ik nu vast aan het energiebedrijf van de coöperatie?

  Nee! Jij mag je eigen energiebedrijf kiezen, net als nu. De stroom die de zonne-installatie produceert verkoopt de coöperatie aan een energiebedrijf. Dat staat los van het energiebedrijf bij wie jij jouw stroom koopt thuis of voor je bedrijf. Sommige energiebedrijven aan wie de coöperatie de stroom verkoopt, bieden de leden voordelen om over te stappen. Je kunt op hun aanbod ingaan, maar dat hoeft niet. Niemand mag of kan jou daartoe verplichten.

 • Hoe schrijf ik me in?

  Als jij 18 jaar of ouder bent, kun jij je inschrijven door het invullen van het formulier van het zonneproject waar jij interesse voor hebt. Op de pagina ‘Zonneprojecten’ tref je een overzicht van onze huidige zonneprojecten.

 • Wat als ik een idee heb of een initiatief voor een zonneproject?

  Neem dan contact met ons op evhb@evhb.nl We staan altijd open, voor leuke en creatieve suggesties om onze zonneprojecten nog beter te ontwikkelen of onder de aandacht te brengen. Wil jij samen met buurtgenoten bij jou in de buurt een zonneproject starten en zoek je hulp? Neem dan ook contact met ons op.

 • Kunnen mijn partner en ik ons beide inschrijven?

  Ja, dat kan. Het inschrijfformulier biedt je de mogelijkheid om je samen met je partner in te schrijven. Als je samen ook eigenaar wilt zijn van de panelen, en je bent niet getrouwd, dan raden we je aan om je samen in te schrijven. Mocht je al eigenaar zijn van zonnepanelen in één van onze projecten, en dit willen aanpassen, stuur ons dan een mailtje, dan regelen wij dit alsnog voor jou.

Staat jouw vraag er niet tussen?

 Mail jouw vraag aan ons